Hero har besvärats av mugg och vi har trots alla ansträngningar fått behandla honom inne på klinik. Det kan verkligen vara ett gissel det där med mugg om det får fäste. Så länge han stått på medicinering och vilat så har han ju inte kunnat träna något alls. Men nu börjar besvären bli bättre och veterinären Bo Sjöholm har gett tummen upp till att fortsätta med inridningen.

Det har Hero uppenbarligen också sett fram emot att få mer motion för idag lyckades han till och med få av “tjocka morsan” på stallplanen. Jag hade åtminstone förutsett att han skulle vara lite ivrig så jag hade särskilt bokat att ha Karin och Ali i närheten. (Karin har stallet och hingsten Ali är flockledaren.)

Men det här gav mig en rejäl adrenalinkick. Vilken utmaning! Härligt. Ett blåmärke i rumpan var precis vad jag behövde. Nu ska det ridas =) En helvild treåring på 173,5 cm. Alltså rätt LÅÅÅÅÅNGT till marken. Tur man inte lider av benskörhet i alla fall ha ha.

Enligt svenska traditioner så är jag skyldig Karin att bjuda på tårta nu. I Frankrike är det en flaska vin som gäller.